Referenties

Bekijk hieronder onze referenties

 • Engineering vloeistofdichte vloeren voor wasinstallaties

  Het onderhoud en reparatiewerk aan een traditionele vloeistofdichte verharding van bijvoorbeeld beton, komt regelmatig terug. Herstel van o.a. scheurvorming, afbrokkeling, onthechting van kitvoegen, indringing van vloeistoffen en verwering vormen de kostenpost! De levensduurverwachting van beton ...

 • Engineering grote composiet luifels voor busstation Aalst

  Voordat de productie van 23 enorme composiet luifels van start kon gaan bij Poly Products is door Composite Consult de constructieve composiet-engineering uitgevoerd. Hierbij is gerekend aan de diverse optredende belastingen (wind, sneeuw etc.), de overdracht van de krachten naar de kolommen en d...

 • Flowsimulatie grote vormdelen

  Voor de productie van grote composiet vormdelen voor een 3-persoonsduikboot hebben wij flowsimulaties gedaan en een injectiestrategie uitgewerkt.

 • Injectiestrategie kappen duikboot

  Voor de productie van kappen en vormdelen van een 5-persoons duikboot hebben wij de injectiestrategie uitgewerkt.

 • Koppelstuk pylonen Amersfoort

  Voor de montage van deze enorme composiet pylonen in Amersfoort(14m hoog!) is een koppelstuk ontworpen om de overgang naar de betonnen sokkel te maken.
  Hierbij zijn naast enkele berekeningen ook lamineervoorschriften gemaakt zodat de verankering aan het composiet sterk genoeg is.

 • Inspecties opslagtanks

  Voor diverse bedrijven in de (chemische) industrie voeren wij inspecties uit op locatie. Dit wordt vaak gepland in een onderhoudsstop om minimale overlast te veroorzaken.

 • Ontwikkeling opvouwbare Cargoshell

  Een prachtig voorbeeld van een productidee dat door ons in ontwikkeling is is de Cargoshell: een opvouwbare zeecontainer gebouwd van composiet.
  Bij dit project wordt het hele traject van principes tot detailengineering doorlopen met alle bijbehorende aspecten.

 • Ontwikkeling vaste Cargoshell

  Voor de 'vaste' Cargoshell hebben wij de productontwikkeling uitgevoerd.
  Wat begonnen is als een innovatief idee voor een opvouwbare container heeft al meerdere bijzondere resultaten behaald. Het meest recente hoogtepunt is de GL-Certificering van de vaste container.
  De doorontwikkeling van dit...

 • Flowsimulaties brugdek

  Voor de composiet bekisting van de Uyllanderbrug over het Amsterdam Rijnkanaal hebben wij flowsimulaties gedaan voor de panelen.
  De productiefoto laat mooi zien dat de simulatie geheel volgens plan is verlopen bij de 72 panelen van circa 15 x 3,5m

 • 3D-engineering composiet bruggen

  3D-engineering composiet bruggen
  Voor de productie van modulaire composiet bruggen hebben wij de engineering verzorgd.